ID {{ productCode }}
Wybierz właściwości:
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
Obecnie nie posiadamy tego produktu w naszej ofercie. Zapoznaj się z produktami, które są dostępne w naszym magazynie.
Numer zamówienia: 1492200
Scitec Nutrition 100% Hydro Isolate to pyszny, w 100% hydrolizowany izolat serwatki wzbogacony glutaminą i argininą. 100% Hydro Isolate jest rozkładany przez wysoki stopień hydrolizy na małe części, tak zwane bioaktywne krótkołańcuchowe peptydy (dipeptydy i tripeptydy), które natychmiast dostają się do krwiobiegu. Niezwykle szybkie wchłanianie jest tym, co odróżnia hydrolizaty od innych białek serwatkowych. 100% Hydro Isolate zawiera do 19 g białka w porcji, co przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.
Wymieszać 1 dawkę (2/3 miarki = 23 g) w 250 ml wody i spożyć po treningu. W dni nietreningowe należy przyjmować 1 dawkę o dowolnej porze w ciągu dnia.
23 g (1 dawka) | *RHP | |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 360 kJ / 86 kcal | ** |
Tłuszcze | <0,5 g | ** |
- z czego nasycone | 0,2 g | ** |
Węglowodany | 1,1 g | ** |
- w tym cukry | 0,5 g | ** |
Białka | 19 g | ** |
Sól | 0,33 g | ** |
L-glutamina | 1200mg | ** |
L-arginina | 400 mg | ** |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
**Wartość referencyjna dochodu nie jest ustawiona.
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze poniżej 25°C, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Nieodpowiednie dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią. Nie wolno przekraczać ustalonej zalecanej dawki dziennej. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Zawiera soję, mleko lub ich produkty.
Postać | luźne |
---|---|
Dawek w opakowaniu | 30 dawek |
Waga | 700 g |
Specjalne wymagania | wysoka zawartość białka |
Co chcesz wiedzieć o tym produkcie?
Zapytaj, a skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24 godzin