Biała czekolada ZERO SIRUP jest idealna dla wszystkich czekoladoholików, nie zawiera cukru i świetnie nadaje się do owsianki i naleśników
Biała czekolada ZERO SIRUP to marzenie każdego czekoladoholika. Już po pierwszym spróbowaniu zachwyci Cię swoimi nutami smakowymi. Nawet nie będziesz chciał uwierzyć, że nie zawiera cukru i ma niską zawartość tłuszczu. Dzięki niskiej zawartości kalorii (19 kcal na 100 ml) można regularnie słodzić nim nawet podczas diety. Idealne do naleśników, racuchów czy gofrów. Dodaje również nowego wymiaru smakowego koktajlom, kaszom, deserom, twarogom, lodom proteinowym i innym smakołykom, które przygotowujesz w kuchni.
Jeśli więc szukasz pysznego smaku bez cukru, ta biała czekolada ZERO SIRUP jest oczywistym wyborem.
Biała czekolada ZERO SIRUP i jej zalety
- ma niską wartość energetyczną
- w 100 ml ma tylko 19 kcal
- bez cukru
- niska zawartość tłuszczu
- wyróżnia się pysznym smakiem
- ma idealną konsystencję
- świetnie smakuje z naleśnikami, racuchami i goframi
- nadaje się do owsianki i deserów
- ma praktyczne opakowanie, które ułatwia dozowanie
Rekomendowana dawka
Dobrze wstrząsnąć przed użyciem. Stosować 5 ml produktu jako dodatek smakowy do potraw.
Informacje o wartościach odżywczych
| 100 ml | 5 ml |
Wartość energetyczna | 80 kJ/ 19 kcal | 4 kJ/ 1 kcal |
Tłuszcze | 1,5 g | 0,08 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,5 g | 0,08 g |
Węglowodany | 1 g | 0,05 g |
- w tym cukry | 0,1 g | 0,01 g |
Białka | 0,3 g | 0,02 g |
Sól | 0,12 g | 0,01 g |
Składniki
Woda, olej kokosowy MCT (zawiera białko mleka), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), błonnik cytrusowy, aromaty, substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), substancja słodząca (sukraloza), regulator kwasowości (kwas mlekowy), sól, barwnik (beta-karoten).
Ogłoszenie
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Separacja nie jest niczym złym. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu miesiąca.
Alergeny
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie. Może zawierać soję, seler i gorczycę.