Solony karmel ZERO SIRUP jest idealny dla wszystkich miłośników słodyczy, nie zawiera cukru ani tłuszczu i świetnie nadaje się do owsianki i naleśników
Solony karmel ZERO SIRUP to marzenie każdego miłośnika słodkości. Już po pierwszym spróbowaniu zachwyci Cię swoimi nutami smakowymi. Nawet nie będziesz chciał uwierzyć, że nie zawiera cukru ani tłuszczu. Dzięki niskiej zawartości kalorii można się nim delektować w dowolnym momencie. Idealne do naleśników, racuchów czy gofrów. Dodaje również nowego wymiaru smakowego koktajlom, kaszom, deserom, twarogom, lodom proteinowym i innym smakołykom, które przygotowujesz w kuchni.
Jeśli szukasz pysznego bezcukrowego i beztłuszczowego smaku, który może osłodzić nawet dietę, ten solony karmel ZERO SIRUP jest oczywistym wyborem.
Solony karmel ZERO SIRUP i jego zalety
- ma niską wartość energetyczną
- zawiera tylko 5 kcal na 100 ml
- nie zawiera cukru ani tłuszczu
- wyróżnia się pysznym smakiem
- ma idealną konsystencję
- świetnie smakuje z naleśnikami, racuchami i goframi
- nadaje się do owsianki, deserów i smoothie
- ma praktyczne opakowanie, które ułatwia dozowanie
Rekomendowana dawka
Dobrze wstrząsnąć przed użyciem. Stosować 5 ml produktu jako dodatek smakowy do potraw.
Informacje o wartościach odżywczych
| 100 ml | 5 ml |
Wartość energetyczna | 20 kJ / 5 kcal | 1 kJ / 0 kcal |
Tłuszcze | 0 g | 0 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 0,08 g | 0,04 g |
- w tym cukry | 0 g | 0 g |
Białka | 0,1 g | 0,01 g |
Sól | 0,60 g | 0,03 g |
Składniki
Woda, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma celulozowa), aromat, różowa sól himalajska 0,6%, barwnik (karmel amoniakalny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), substancja słodząca (sukraloza).
Ogłoszenie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Rozdzielenie warstw nie jest wadą. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu miesiąca.
Alergeny
Może zawierać soję, mleko, seler i gorczycę.