ID {{ productCode }}
Obecnie nie posiadamy tego produktu w naszej ofercie. Zapoznaj się z produktami, które są dostępne w naszym magazynie.
Numer zamówienia: FGFO099
Pochodzi z japońskiej żywności śniadaniowej Natto (znanej od 2000 lat), która jest wytwarzana przez fermentację soi z przyjaznymi bakteriami Bacillus subtilis natto. Natto uzyskuje swój charakterystyczny smak i aromat dzięki temu unikalnemu enzymowi. Gdy soja poddawana jest fermentacji, wykorzystywane bakterie aktywują nattokinazę, nadając żywności smak przypominający ser. Natto jest popularne w Azji Wschodniej od tysięcy lat. Obecnie Natto jest sprzedawane w wielu sklepach spożywczych i specjalistycznych sklepach ze zdrową żywnością na całym świecie. Tradycyjna japońska żywność Natto jest bogata w białko, witaminy i minerały, ale większość jej zalet jest związana z silnym enzymem nattokinazą. Ze względu na wysoką czystość i standaryzację aktywności enzymatycznej enzymu nattokinazy, ten suplement diety jest możliwą opcją spożywania części tradycyjnej japońskiej żywności Natto w skoncentrowanej formie suplementu diety Nattokinase.
Zawartość substancji w dziennej dawce | 1 kapsułka |
---|---|
Nattokinaza | 100 mg |
Nattokinase (sfermentowana soja), kapsułka roślinna z hypromelozy, substancja wypełniająca - mąka ryżowa, substancje przeciwzbrylające - dwutlenek krzemu.
Postać | kapsułki (kapsułki) |
---|---|
Wielkość opakowania (kapsułki) | 90 kapsułek |
Dawek w opakowaniu | 90 dawek dziennych |
Specjalne prośby | wegański, Wegetariańskie, bez GMO |
Co chcesz wiedzieć o tym produkcie?
Zapytaj, a skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24 godzin