193076

GreenFood Collagen Soup Beef 207 g

ID {{ productCode }}

Już przy pierwszej łyżce będziesz pod wrażeniem doskonałego smaku wysokiej jakości białkowej zupy wołowej instant z wysoką zawartością peptydów kolagenowych o jakości FORTIGEL®, produkowanej przez niemieckiego producenta Gelita.  Więcej informacji   Więcej informacji 
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
{{ a.stockStatusText }} ({{ a.stockLimit }})

Produkt jest tymczasowo wyprzedany

Obecnie nie posiadamy tego produktu w naszej ofercie. Zapoznaj się z produktami, które są dostępne w naszym magazynie.

Numer zamówienia: 193076

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
{{ d.min }} {{ d.max }} {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/
Zaoszczędzisz
do {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}
Rabat ilościowy
GreenFood  Collagen Soup Beef 207 g
GreenFood Collagen Soup Beef 207 g
48.99
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Opis

Z wysokiej jakości składników staraliśmy się stworzyć nowoczesną zupę o smaku bulionu wołowego, w której składniki odżywcze są w optymalnych proporcjach, z wysoką zawartością białka, ale bez niepożądanej wysokiej zawartości tłuszczów i cukrów. Od pierwszej łyżki będziesz pod wrażeniem pysznego smaku wysokiej jakości zupy wołowej instant z wysoką zawartością markowych peptydów kolagenowych. Zupa z kolagenem wołowym nie tylko dostarcza organizmowi niezbędnego kolagenu, ale także zawiera wysokiej jakości suszone warzywa, które uzupełniają solidną porcję smacznej zupy. Aby bulion wołowy był doskonały, dodajemy ekstrakt wołowy i odwodnioną gotowaną wołowinę z holenderskich farm.

Aby zapewnić wysoki standard naszego produktu, stosujemy włoski hydrolizat peptydu kolagenowego ITALGEL (skóra cielęca), który jest wytwarzany w procesie hydrolizy enzymatycznej. Proces ten skutecznie rozbija łańcuchy białkowe na struktury o niskiej masie cząsteczkowej. W rezultacie uzyskuje się najwyższej jakości peptydy kolagenowe o masie cząsteczkowej od 1500 do 5000 Daltonów (Da), co poprawia ich wchłanianie. W opatentowanym procesie bardzo czysty kolagen jest ekstrahowany z poszczególnych włókien, zachowując w ten sposób ich naturalną strukturę. Późniejsza delikatna obróbka cieplna pozwala na rozbicie włókien kolagenowych na krótsze podjednostki białkowe, które są enzymatycznie rozszczepiane na małe hydrolizowane peptydy, zapewniając łatwe w użyciu "bloki konstrukcyjne". Najnowocześniejsza technologia suszenia jest wykorzystywana do zakończenia procesu produkcji, zapewniając peptydy o precyzyjnie określonych rozmiarach. Otrzymany produkt jest wysoce rozpuszczalny nawet w zimnej wodzie, hipoalergiczny, stabilny i łatwo wchłaniany.

Odwodniona gotowana wołowina z holenderskich farm, znana również jako beef jerky, to produkt, który oferuje wiele korzyści dla różnych potrzeb dietetycznych. Proces dehydratacji (usuwania wody) pomaga wydłużyć okres przydatności mięsa do spożycia przy jednoczesnym zachowaniu jego wartości odżywczych. Usunięcie wody z mięsa znacznie zmniejsza ryzyko rozwoju bakterii i pleśni, co oznacza, że odwodnione mięso ma znacznie dłuższy okres przydatności do spożycia niż świeże mięso. Ta cecha sprawia, że odwodniona wołowina jest idealna do długotrwałego przechowywania bez konieczności chłodzenia. Chociaż odwodnienie usuwa wodę, większość składników odżywczych w mięsie zostaje zachowana. Oznacza to, że odwodniona wołowina nadal stanowi dobre źródło białka, żelaza i innych minerałów, które są ważne dla utrzymania wymaganych wartości odżywczych. Odwodniona gotowana wołowina może być łatwo rehydratyzowana poprzez dodanie wody, dzięki czemu jest szybka i łatwa w przygotowaniu. Oznacza to, że możesz przygotować smaczny i obfity posiłek w ciągu kilku minut, co jest dużym plusem w sytuacjach, gdy czas przygotowania jest ograniczony. Odwodnione mięso jest wysoce skoncentrowanym źródłem kalorii i składników odżywczych, dzięki czemu idealnie sprawdza się w sytuacjach wymagających dużej ilości energii w niewielkiej objętości pożywienia, takich jak długie wędrówki, sporty wytrzymałościowe itp.

Ekstrakt wołowy z holenderskich farm to skoncentrowany produkt otrzymywany z wołowiny i jej produktów ubocznych. Ekstrakt wołowy znany jest z bogatego, skoncentrowanego smaku, który może wzbogacić i pogłębić profil każdej potrawy, do której zostanie dodany. Jego bogaty, mięsny smak jest idealny do podkreślenia i uzupełnienia innych smaków w potrawach. Ekstrakt wołowy ma niską zawartość tłuszczu, dzięki czemu nadaje się do wzbogacania posiłków bez dodawania dodatkowego tłuszczu. Jest to szczególnie korzystne dla osób, które kontrolują spożycie tłuszczu. Chociaż wartość odżywcza może być mniejsza niż w przypadku całego mięsa, ekstrakt wołowy może nadal zawierać niektóre witaminy i minerały, które są naturalnie obecne w wołowinie, takie jak żelazo i witaminy z grupy B. Ze względu na proces ekstrakcji i usuwanie wody, ekstrakt wołowy jest w stanie przetrwać znacznie dłużej bez zepsucia w porównaniu ze świeżym mięsem, co pozwala na przechowywanie go przez długi czas bez konieczności chłodzenia.

Tłuszcz wołowy z holenderskich farm jest wysoko ceniony ze względu na jego zdolność do nadawania potrawom bogatego, głębokiego smaku. Tłuszcz wołowy zawiera pewną ilość witamin rozpuszczalnych w tłuszczach, takich jak witaminy A, D, E i K. Witaminy te odgrywają kluczową rolę w różnych funkcjach organizmu. Do naszej zupy kolagenowej dodaliśmy wystarczającą ilość tłuszczu wołowego, aby zachować jej wysoką wartość odżywczą, zapewniając jednocześnie zrównoważony stosunek składników odżywczych, który spełnia potrzeby osób prowadzących aktywny tryb życia.

Zalecany preparat

  • 20,7 g (jedna saszetka) zalać 200 ml gorącej wody.
  • Wymieszać i odstawić na 3 minuty.

Informacje o wartościach odżywczych

Fakty żywieniowe w 20,7 g RHP* v 20.7 g
Wartość energetyczna 286 kJ 3,4 %
Wartość energetyczna 68 kcal 3,4 %
Tłuszcze 1,0 g 1,4 %
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,5 g 2,5 %
Węglowodany 1,4 g 0,5 %
- w tym cukry 0,3 g 0,3 %
Błonnik 0 g -
Białka 13,4 g 26,8 %
Sól 1,6 g 26,7 %

*RHP - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

Składniki

  • Hydrolizowany kolagen wołowy (peptyd kolagenowy) (74%), ekstrakt wołowy (producent Holandia) (12%), suszone warzywa (skład: marchew, korzeń selera, korzeń pietruszki, por, cebula, dwutlenek siarki E220), sól, odwodniona gotowana wołowina (producent Holandia), tłuszcz wołowy (producent Holandia), cukier.
  • Ostrzeżenie dla alegrików: zawiera eler i produkty z niego wykonane.

Informacje

  • Suplement diety z kolagenem.
  • Produkt nie jest przeznaczony jako substytut zróżnicowanej diety.
  • Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25°C.
  • Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
  • Producent nie ponosi odpowiedzialności za szkody spowodowane niewłaściwym użytkowaniem lub przechowywaniem.
  • Minimalny okres trwałości podany jest na opakowaniu.
  • GMO: Produkt nie zawiera GMO i nie został wyprodukowany z surowców modyfikowanych genetycznie zgodnie z wymogami rozporządzeń (WE) 1829/2003 i 1830/2003.
  • Jonizacja: produkt nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego zgodnie z definicją zawartą w dyrektywie 1999/2/WE Parlamentu Europejskiego i Rady zmienionej rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1137/2008.
  • Produkcja jest certyfikowana zgodnie z normą ISO 22000:2018.

Parametry

Postać luźne
Dawek w opakowaniu 10 dawek
Waga 207 g
Specjalne prośby bez laktozy, bezglutenowy, niskowęglowodanowy

Ocena (0)

Nikt jeszcze nie ocenił tego produktu. Bądź pierwszy!

Dodaj ocenę

Pytania (0)

Co chcesz wiedzieć o tym produkcie?

Zapytaj, a skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24 godzin

Zadaj pytanie